for companies

Welkom. Op woensdag 30 mei 2018 zal de tweede editie van het Debut.event plaats gaan vinden op de faculteit van Architectuur in Delft. De eerste editie van Debut in 2016 is een groot succes gebleken en werd goed ontvangen door zowel bedrijven als studenten. Debut.event is te omschrijven als een intensieve company-case dag en is niet vergelijkbaar met een informatiemarkt.

Achtergrond
Debut is een initiatief van de praktijkvereniging BouT, de studievereniging van de Master Building Technology aan de Technische Universiteit Delft. BouT is een platform voor studenten, alumni, researchers, docenten, organisaties en het bedrijfsleven. De missie van de vereniging is het bijeenbrengen van studenten en bedrijven uit de wereld van de bouwtechniek. Dit doen wij op verschillende manieren en één van die manieren is vanaf 2016 de company-case dag.

Debut 2018
Voor de 2018 editie worden 8 bedrijven en ongeveer 100 studenten uitgenodigd om intensief samen te gaan werken aan actuele praktijkvraagstukken. Wij vragen u om een casus voor te bereiden dat gerelateerd is aan de huidige activiteiten van uw bedrijf. Het interessantste is als u een case aanlevert over een onderwerp waar uw bedrijf tegen aan loopt of waar uw bedrijf nu ook veel onderzoek naar doet. Het kan heel waardevol zijn om een studenten perspectief op uw bedrijfsuitdagingen te krijgen. Debut 2018 werkt met de volgende thema’s: structural design, façade design, climate design, computational design en management & consultancy. Aan het begin van de dag krijgt u de mogelijkheid om een bedrijfspresentatie te houden en uw casus toe te lichten. Samen met de studenten wordt de dag afgesloten met een borrel. Daarna nodigen wij de deelnemende bedrijven uit voor een diner in de stad Delft.

Waarom deelnemen aan Debut 2018?
Tijdens Debut komt u in direct en langdurig contact met hoog opgeleide studenten/alumni van de opleidingen Building Technology, Architectural Engineering and Civil engineering van de TU Delft. Deze dag is daarom een uitstekende kans om de studenten op een aantrekkelijke manier bekend te maken met uw bedrijf. U kunt in uw eigen woorden en met een door uzelf ontworpen case de studenten duidelijk maken wat de praktijk van uw bedrijf inhoud. Misschien bent u op zoek naar hoog opgeleid personeel om in de nabije toekomst uw bedrijf te komen versterken? Of wellicht bent u van plan om stagiairs in te zetten of zoekt u studenten voor afstudeeropdrachten? Gebruik deze dag om deze mensen alvast te spreken en te informeren over de mogelijkheden bij uw bedrijf. Building Technology staat voor innovatie. Ongetwijfeld vinden er in uw bedrijf ook ontwikkelingen plaats waar u trots op bent. Het zal ontzettend interessant zijn om een groep studenten intensief te laten meedenken met uw projecten, wie weet tot wat voor inzichten dit kan leiden. Het uiteindelijke doel voor zowel de studenten als de bedrijven is het uitwisselen van visitekaartjes voor toekomstige contacten en samenwerkingen.

Wat voor studenten kunt u verwachten?
Voor Debut worden de volgende studenten uitgenodigd:

  • Master studenten Building Technology (faculteit Architectuur, TU Delft)
  • Master studenten Architectural Engineering (faculteit Architectuur, TU Delft)
  • Master studenten Building Engineering (faculteit Civiele techniek, TU Delft)
  • Master studenten Architecture, Building & Planning (TU Eindhoven)

Onlangs afgestudeerden aan een van bovenstaande opleidingen zijn eveneens welkom. Geïnteresseerden die niet verbonden zijn aan één van de bovenstaande opleidingen worden uiteraard niet onmiddellijk geweigerd en deelname zal dan in overleg gaan. De studenten worden op basis van hun eigen interesses en voorkeuren toegewezen aan uw bedrijf zodat u tijdens Debut met de juiste personen werkt.

Deelnemende bedrijven
Pas als het contract ondertekend is zullen wij de deelname van het bedrijf publiekelijk maken. In de komende maanden zullen dan ook steeds meer bedrijven worden toegevoegd aan de lijst. Vorig jaar namen de volgende organisaties deel aan Debut: BAM Engineering, Saint-Gobain Interior Glas Solutions, Alkondor en VMRG, Inbo, Sorba, Enginear en Scheldebouw.

 

Scheldabouw 

• BAM Engineering 

• Alkondor + VMRG 

• Inbo 

• Sorba 

• Saint Gobain Benelux 

• Enginear 

Deelname aan Debut 2018 gaat in overleg met de Debut commissie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06 4252 5820 (Kees Jan Hendriks) of mailen naar info@debut-event.nl.